Viser alle 12 resultater

 • Lotusæske, dragéemandler 85g


  Vejl. udsalgspris excl. moms.:

  DKK 40,00 excl. moms.

  Erhvervspris:
  DKK 30,00 excl. moms.

  En delikat lotusæske fyldt med lækre dragerede mandler med hvid chokolade med macha og lys chokolade med appelsin. Æsken kan designes helt efter eget ønske og få det helt rette look og budskab på.

 • Flaske, dragéemandler 130g


  Vejl. udsalgspris excl. moms.:

  DKK 46,00 excl. moms.

  Erhvervspris:
  DKK 33,00 excl. moms.

  En sød lille glasflaske fuld af sjove overraskelser. Denne fine flaske indeholder 130g stk flotte dragerede mandler med hvid chokolade med macha og lys chokolade med appelsin. Flasken kan leveres med det fineste påskebudskab på flasken. Hyggelig hilsen til kunder eller medarbejdere.

 • Fletkurv S med halm, drageémandler 100g


  Vejl. udsalgspris excl. moms.:

  DKK 50,00 excl. moms.

  Erhvervspris:
  DKK 37,00 excl. moms.

  Påskedragéemandler i en fin lille fletkurv, som minder om konen med æggene. Kurven indeholder 100g flotte dragerede mandler med hvid chokolade med macha og lys chokolade med appelsin. En fin gaveidé til kunder og medarbejdere, der smager af påske og hygge.

 • Kokosbåd S, påske drageémandler 70g


  Vejl. udsalgspris excl. moms.:

  DKK 54,00 excl. moms.

  Erhvervspris:
  DKK 40,00 excl. moms.

  En flot kokosbåd inspireret af kokospalmens smukke blade. Båden indeholder 70g dragerede mandler med hvid chokolade med macha og lys chokolade med appelsin.

 • Påske logobox petroliomsblå, drageémandler 150g


  Vejl. udsalgspris excl. moms.:

  DKK 60,00 excl. moms.

  Erhvervspris:
  DKK 45,00 excl. moms.

  En flot petroliumsblå påskeæske med 150g flotte dragerede mandler med hvid chokolade med macha og lys chokolade med appelsin. En æske som kan designes med eget påskelook og logo. En sjov påskehilsen evt. til kunder.

 • Egolader, dessertæg/marcipanæg 9 stk & dragéemandler, i alt 220g


  Vejl. udsalgspris excl. moms.:

  DKK 128,00 excl. moms.

  Erhvervspris:
  DKK 95,00 excl. moms.

  En stilfuld æske med 9 stk håndlavede danske dessert- og marcipanæg samt dragéemandler. Alle er nøje udvalgt og tilpasset den danske smag og indeholder følgende smage, orangechokolade med appelsinsmag, mørk chokolade med pebermynte, lys chokolade med karamelcreme, grøn chokolade med limesmag, lys chokolade med hasselnøddecreme, ren marcipan overtrukket med mørk chokolade, marcipan med karamelsmag overtrukket med lys chokolade, marcipan med citron overtrukket med grøn chokolade, marcipan med lakridssmag overtrukket med lys chokolade og marcipan med hindbær overtrukket med mørk chokolade samt dragerede mandler med hvid chokolade med macha og lys chokolade med appelsin.

 • Delicious, decoæg, pastelæg, fugleæg & dragéemandler, i alt 338g


  Vejl. udsalgspris excl. moms.:

  DKK 146,00 excl. moms.

  Erhvervspris:
  DKK 120,00 excl. moms.

  Delicious æsken er en charmerende påskeoplevelse fyldt med decoæg af belgisk chokolade med nougatfyld, sukkerdragerede pastelæg med kerne af marcipan i lækre påskefarver, fugleæg af belgisk chokolade med hasselnøddenougat samt dragerede mandler med hvid chokolade med macha og lys chokolade med appelsin.

 • Egolader, dessertæg/marcipanæg 18 stk & dragréemandler, i alt 310g


  Vejl. udsalgspris excl. moms.:

  DKK 200,00 excl. moms.

  Erhvervspris:
  DKK 150,00 excl. moms.

  En stilfuld æske med 18 stk håndlavede danske dessert- og marcipanæg samt dragéemandler. Alle er nøje udvalgt og tilpasset den danske smag og indeholder følgende smage, orangechokolade med appelsinsmag, mørk chokolade med pebermynte, lys chokolade med karamelcreme, grøn chokolade med limesmag, hvid chokolade med lakridssmag, lys chokolade med hasselnøddecreme, ren marcipan overtrukket med mørk chokolade, marcipan med karamelsmag overtrukket med lys chokolade, marcipan med citron overtrukket med grøn chokolade, marcipan med lakridssmag overtrukket med lys chokolade og marcipan med hindbær overtrukket med mørk chokolade samt dragerede mandler med hvid chokolade med macha og lys chokolade med appelsin.

 • Delicious, dessertæg, marcipanæg, pastelæg, decoæg, fugleæg & dragéemandler, i alt 428g


  Vejl. udsalgspris excl. moms.:

  DKK 240,00 excl. moms.

  Erhvervspris:
  DKK 180,00 excl. moms.

  Denne delicious-æske er en stor påskeoplevelse af mange smage, fyldt med decoæg af belgisk chokolade med nougatfyld, sukkerdragerede pastelæg med kerne af marcipan i lækre påskefarver, fugleæg af belgisk chokolade med hasselnøddenougat samt dragerede mandler med hvid chokolade med macha og lys chokolade med appelsin. Derudover også fyldt med de lækreste håndlavede marcipanæg med følgende smage af ren marcipan overtrukket med mørk chokolade, marcipan med karamelsmag overtrukket med lys chokolade, marcipan med citron overtrukket med grøn chokolade, marcipan med lakridssmag overtrukket med lys chokolade og marcipan med hindbær overtrukket med mørk chokolade.

 • Hatteæske gul, small 4 rum (pastelæg, fugleæg, folieret chokoladeæg, drageémandler) 1145g


  Vejl. udsalgspris excl. moms.:

  DKK 300,00 excl. moms.

  Erhvervspris:
  DKK 220,00 excl. moms.

  En flot påskeæske fyldt med sukkerdragerede marcipan pastelæg, fugleæg af belgisk chokolade med hasselnøddenougat, folieæg i flotte farver samt dragerede mandler med hvid chokolade med macha og lys chokolade med appelsin.

 • Chokoladeæske Renommé, assorterede påskechokolader og dragéemandler 560g


  Vejl. udsalgspris excl. moms.:

  DKK 330,00 excl. moms.

  Erhvervspris:
  DKK 247,00 excl. moms.

  Velsmagende påske i en stor flot Renommé æske. Påskeæsken indeholder et væld af farver og smagsvarianter der smager af påske. Den indeholder påskeoverraskelser i form af lækre håndlavede danske marcipan- og dessertæg i forskellige smagsvarianter, decoæg af belgisk chokolade, nougat fugleæg dekoreret som vagtelæg og marcipan pastelæg som smager af påske og hygge derudover de farverige lækre dragerede mandler med hvid chokolade med macha og lys chokolade med appelsin. Få påsat et mavebælte med en påskehilsen på låget.

 • Hatteæske gul, large 5 rum (pastelæg, fugleæg, folieret chokoladeæg, drageémandler + flowpack) 1200g


  Vejl. udsalgspris excl. moms.:

  DKK 410,00 excl. moms.

  Erhvervspris:
  DKK 300,00 excl. moms.

  En flot stor påskeæske fyldt med dejlige påskeæg i flowpack i assorteret udvalg, inde i midten findes 4 rum fyldt med lækre sukkerdragerede pastelæg i fine påskefarver, fugleæg af belgisk chokolade med hasselnøddenougat, folierede chokoladeæg samt dragerede mandler med hvid chokolade med macha og lys chokolade med appelsin.

Indkøbskurv
Scroll to Top