Viser alle 9 resultater

 • Fletkurv S med halm, drageémandler 100g


  Vejl. udsalgspris excl. moms.:

  DKK 50,00 excl. moms.

  Erhvervspris:
  DKK 37,00 excl. moms.

  Påskedragéemandler i en fin lille fletkurv, som minder om konen med æggene. Kurven indeholder 100g flotte dragerede mandler med hvid chokolade med macha og lys chokolade med appelsin. En fin gaveidé til kunder og medarbejdere, der smager af påske og hygge.

 • Fletkurv S med halm, folieret chokoladeæg 100g


  Vejl. udsalgspris excl. moms.:

  DKK 62,00 excl. moms.

  Erhvervspris:
  DKK 46,00 excl. moms.

  Påskechokolader i en fin lille fletkurv, som minder om konen med æggene. Kurven indeholder 100g flotte og farverige folierede chokoladeæg. En sød lille påskehilsen til kunder eller medarbejdere.

 • Fletkurv S, assorterede påskechokolader 56g


  Vejl. udsalgspris excl. moms.:

  DKK 64,00 excl. moms.

  Erhvervspris:
  DKK 48,00 excl. moms.

  Påskechokolader i en fin lille fletkurv, som minder om konen med æggene. Kurven indeholder 50g lækre håndlavede danske marcipan- og dessertæg i forskellige smagsvarianter. En sød lille påskehilsen til kunder eller medarbejdere.

 • Fletkurv S, assorterede danske chokolader 50g


  Vejl. udsalgspris excl. moms.:

  DKK 66,00 excl. moms.

  Erhvervspris:
  DKK 48,00 excl. moms.

  Påskechokolader i en fin lille fletkurv, som minder om konen med æggene. Kurven indeholder 56g forskellige påskechokolader blandt andet danskproduceret marcipan- og dessertæg, nougat fugleæg, decoæg af belgisk chokolade og ikke mindst marcipan pastelæg der smager af påske og hygge.

 • Fletkurv S med halm, fugleæg 100g


  Vejl. udsalgspris excl. moms.:

  DKK 78,00 excl. moms.

  Erhvervspris:
  DKK 58,00 excl. moms.

  Påskechokolader i en fin lille fletkurv, som minder om konen med æggene. Kurven indeholder dejlige belgiske chokoladeæg dekoreret som vagtelæg med lækkert fyld af hasselnøddenougat. En sød lille påskehilsen til kunder eller medarbejdere.

 • Fletkurv M, assorterede påskechokolader 224g


  Vejl. udsalgspris excl. moms.:

  DKK 150,00 excl. moms.

  Erhvervspris:
  DKK 110,00 excl. moms.

  Påskechokolader i en fin fletkurv, som minder om konen med æggene. I kurven ligger 224g forskellige æg på en bund af halm danskproduceret marcipan- og dessertæg, nougat fugleæg, decoæg af belgisk chokolade og ikke mindst marcipan pastelæg der smager af påske og hygge.

 • Fletkurv M, assorterede danske chokolader 200g


  Vejl. udsalgspris excl. moms.:

  DKK 160,00 excl. moms.

  Erhvervspris:
  DKK 115,00 excl. moms.

  Påskechokolader i en fin fletkurv, som minder om konen med æggene. I kurven ligger håndlavede danske dessert- og marcipanæg. Alle er nøje udvalgt og tilpasset den danske smag og indeholder følgende smage, orangechokolade med appelsinsmag, mørk chokolade med pebermynte, lys chokolade med karamelcreme, grøn chokolade med limesmag, hvid chokolade med lakridssmag, lys chokolade med hasselnøddecreme, ren marcipan overtrukket med mørk chokolade, marcipan med karamelsmag overtrukket med lys chokolade, marcipan med citron overtrukket med grøn chokolade, marcipan med lakridssmag overtrukket med lys chokolade og marcipan med hindbær overtrukket med mørk chokolade.

 • Fletkurv S ass påskechokolader og grøn æske med fugleæg og decoæg 151g


  Vejl. udsalgspris excl. moms.:

  DKK 160,00 excl. moms.

  Erhvervspris:
  DKK 120,00 excl. moms.

  En fin påskegave bestående af påskechokolader i en fin lille fletkurv, som minder om konen med æggene. I kurven ligger håndlavede danske dessert- og marcipanæg. Alle er nøje udvalgt og tilpasset den danske smag og en rigtig påskeæske i grøn påskefarve. Æsken indeholder et udvalg af dejlige belgiske chokoladeæg dekoreret som vagtelæg med dejlig fyld af hasselnøddenougat og lækre belgiske chokoladeæg med skal af mælkechokolade med fyld af mandelnougat.

 • Fletkurv M, assorterede chokolader 303g


  Vejl. udsalgspris excl. moms.:

  DKK 200,00 excl. moms.

  Erhvervspris:
  DKK 145,00 excl. moms.

  En klassisk hyggelig påskekurv. Kurven er fyldt med håndlavede danske dessert- og marcipanchokolade. Alle er nøje udvalgt og tilpasset den danske smag.

Indkøbskurv
Scroll to Top